Ontmoet Bumba: Jouw vrolijke kinderanimatie mascotte!

Samen met Bumba: Een magische beleving voor jong en oud!

mascotte huren kinderanimatie limburg bumba PhotoRoom.png PhotoRoom
Geliefd en herkenbaar personage voor peuters en kleuters

Breng magie en plezier naar jouw huis

Ben je op zoek naar een unieke manier om je kinderfeestje, familie-evenement of bedrijfsfeest op te fleuren? Zoek niet verder! Onze Bumba mascotte brengt een ongeëvenaarde dosis vreugde, lachen en betovering naar elke gelegenheid.
Stel je voor: het stralende gezicht van je kinderen wanneer Bumba zelf opdaagt op hun speciale dag. Deze iconische en geliefde clown is niet alleen een bron van plezier voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zijn ondeugende capriolen, interactieve spelletjes en aanstekelijke dansbewegingen zorgen ervoor dat niemand kan blijven stilstaan.

Wat maakt onze Bumba mascotte zo bijzonder?

Hier zijn een paar redenen waarom je dit niet wilt missen:
Magische Momenten: Hij brengt een magische sfeer met zich mee, waarin kinderen worden meegenomen op een avontuur vol fantasie en opwinding. De lachende gezichten en fonkelende ogen zijn onbetaalbaar.

Interactief Entertainment: Onze ervaren performer brengt de mascotte tot leven met levendige interactie, spelletjes en dans. Kinderen kunnen hun favoriete clown ontmoeten, knuffelen en zelfs samen dansen!

Onvergetelijke Herinneringen: Met Bumba als gast op je evenement, creëer je herinneringen die een leven lang meegaan. Denk je eens in hoe je kinderen zullen glimlachen wanneer ze terugdenken aan het moment dat ze hem in het echt hebben ontmoet.

Flexibele Opties: Of je nu een intiem verjaardagsfeestje of een groot evenement plant, onze mascotte kan worden aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Entertainment voor Iedereen: Onze mascotte is geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, wat betekent dat hij de perfecte ijsbreker is om gasten van alle leeftijden te vermaken en samen te brengen.

bumba mascotte huren kinderanimatie buissonniere crisnee

Let op!! Onze Bumba is niet de originele van Studio 100

Mascotte huren

Wil je een vleugje betovering toevoegen aan je volgende evenement? Onze mascotte staat klaar om een glimlach op de gezichten van je gasten te toveren. Aarzel niet, boek vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol vreugde, lachen en onvergetelijke momenten!

Themafeestje

Bumba

Laat je kinderen lachen, dansen en zich verwonderen tijdens een onvergetelijk themafeestje! We brengen de vrolijke sfeer en avonturen van de clown rechtstreeks naar jouw feestlocatie, voor een dag vol plezier en vermaak.

Wat kun je verwachten?

🎈 Decoraties: Van kleurrijke ballonnen tot vrolijke banners, we toveren je ruimte om tot een Bumba-paradijs, waar kleine gasten zich meteen thuis zullen voelen.

🤹‍♂️ Interactieve Show: Onze getalenteerde entertainer zorgt voor lachen en gieren met interactieve spelletjes, dans en clownerie. Kinderen zullen zich betrokken voelen bij het avontuur van hun favoriete clown.

mascotte huren kinderanimatie limburg bumba PhotoRoom.png PhotoRoom

bumba slagroomtaart verjaardagstaart feest themafeest

Verjaardagstaart

Geen feest is compleet zonder een heerlijke taart om te delen en van te genieten. Laat Bumba de verjaardagstaart naar een hoger niveau tillen! Onze Bumba mascotte staat klaar om te helpen bij het bezorgen en aansnijden van de taart op het feest.

bumba creatieve activiteiten kleurplaat kinderanimatie

Creatieve activiteiten

Laat de kinderen hun innerlijke artiesten ontdekken met leuke knutselactiviteiten die aansluiten bij het Bumba-thema.

bumba mascotte huren kinderanimatie buissonniere crisnee 2023 muziek dansjes

Bumba muziek

We zorgen voor de vrolijke deuntjes die je kent en waar je van houdt, zodat iedereen kan meezingen en dansen op het ritme van de muziek. Heb je zelf geen geluidsinstallatie? Geen nood, wij kunnen dit meenemen. Geef dit zéker door bij je aanvraag.

bumba mascotte huren kinderanimatie buissonniere crisnee 2023 meet and greet fotosessie

Meet and greet

Leg de lachende gezichten vast met fotomomenten met de clown zelf, zodat je kunt terugkijken op de bijzondere dag.

Scroll naar boven