Een must op elke gelegenheid voor kleine paardenliefhebbers

Kinderen krijgen bij ons de kans om op een speelse en veilige manier te leren omgaan met pony’s, waarbij ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen, zoals geduld, verantwoordelijkheid en respect voor dieren. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een liefdevolle omgeving waarin kinderen kunnen groeien in hun interactie met deze prachtige dieren.

ponydag kinderfeestje animatie PhotoRoom1
Maak tijdens de ponydag kennis met de liefste pony ter wereld!

Beleef de magie van pony’s tijdens onze Ponydag!

Een ponydag aan huis is een betoverende ervaring waarbij een lieve pony bij jou thuis wordt gebracht om kinderen en zelfs volwassenen te vermaken. Het is een unieke gelegenheid om dichtbij deze prachtige dieren te zijn. En interactie met ze te hebben in de comfortabele omgeving van je eigen huis.

De pony wordt vergezeld door professionele begeleiders die ervoor zorgen dat de activiteiten veilig en plezierig zijn. Bovendien zorgen ze ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en een onvergetelijke tijd hebben met de pony.

Ponydag voor elke gelegenheid

Een ponydag aan huis is ideaal voor verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten, schoolactiviteiten of andere speciale gelegenheden. Het brengt immers een gevoel van avontuur en verwondering naar jouw deur, waardoor kinderen een bijzondere ervaring kunnen beleven.

Kortom, een ponydag is een magische gelegenheid waarbij kinderen de vreugde van het samenzijn met een pony kunnen ervaren. Het biedt een unieke en onvergetelijke ervaring die de harten van jong en oud zal veroveren.

353678721 1003540170644104 5335492008585568906 n 1

Boek Basje, de pony

Mis deze kans niet om de magie van pony’s te ervaren! Reserveer nu een onvergetelijke ponydag aan huis. Geniet van een dag vol plezier, knuffels en ponyritjes. Het is de perfecte gelegenheid om je liefde voor paarden te vieren. Wacht niet langer, boek nu en verzeker jezelf van een geweldige tijd met deze prachtige dieren!

Themafeestje

Ponydag

Een leuk thema dat perfect samengaat met een ponybezoek is een “Betoverend Pony Prinsessenfeest”. Laat de kinderen zich verkleden als prinsessen en prinsen en betreed een magische wereld vol pony’s en sprookjes. Versier de locatie met prinsessenachtige decoraties, organiseer een ponyrit voor elke prinses of prins, en laat de kinderen genieten van betoverende activiteiten zoals ponyverzorging, glittertattoos en sprookjesachtige spellen. Het wordt een feest waar dromen werkelijkheid worden!

Heb je zelf een tof idee voor jouw themafeestje. Laat het zeker weten!

ponydag kinderfeestje animatie PhotoRoom1

ponydag ponyfeest ponybezoek pony unicorn themafeest

Unicorn

Ontdek het geheim van Basje, de pony – hij is stiekem ook een kleine eenhoorn! Breng een uniek eenhoornthema naar het feest en laat de kinderen zich amuseren terwijl ze Basje transformeren met kleurrijke eenhoornaccessoires en glinsterende hoorns. Van eenhoornritjes tot het maken van eenhoornkunstwerken en het spelen van spelletjes, dit feest zal de kinderen laten geloven in de magie van eenhoorns.

ponydag ponyfeest ponybezoek pony poetsen

Pony poetsen

Geef je kinderen de kans om te genieten van een betoverende ervaring door pony’s te poetsen. Laat ze kennismaken met de zachte vacht en het verzorgen van deze lieve dieren, terwijl ze genieten van de rustgevende en therapeutische activiteit. Ook vlechtjes maken en hoeven krabben hoort erbij.

ponydag ponyfeest ponybezoek pony piraat themafeest

Piraat

Ahoy! Basje, de pony, verandert in een stoere piraat! Zet koers naar een avontuurlijk piratenthema-feest waar Basje de hoofdrol speelt als de piratenpony. Laat de kinderen zich verkleden als dappere piraten, versier de locatie als een piratenschip en beleef spannende piratenactiviteiten zoals schattenjachten te paard. Dit wordt een feest vol ondeugendheid met Basje, de piraatpony aan boord! Ahoy! Ahoy!

ponydag ponyfeest ponybezoek ponyritjes

Ponyritjes

Tijdens een ponydag aan huis of andere locatie kunnen kinderen genieten van ponyritjes, waarbij ze voorzichtig op de rug van de pony kunnen zitten en begeleid worden door ervaren verzorgers. Daarnaast kunnen ze ook deelnemen aan educatieve activiteiten waarbij ze meer te weten komen over het verzorgen en voeren van pony’s.

Scroll naar boven